Saturday, September 27, 2014

aku dan orang istana??

hai!

takut umi tak tulis orang istana. nak tulis nama pun segan,kang orang google nama dia terus pulak keluar cerita ni.malu!

macam ni,
masa memula dapat tahu umi pregnant hari tu.ada lah terdengar satu berita ni kat radio. pasal kate middleton mengandung lagi dan mengalami alahan yang teruk sampai masuk hospital.dan..dan umi tersenyum...

bukan apa.
macam kebetulan je pulak kan. masa dia mengandungkan anak dia yang sulung tu pun kan dia mabuk teruk.masa tu umi pun mabuk jugak,cuma tak ke hospital lah. due anak dia 22 Julai 2013 dan Aireel pulak 25 Julai 2013.eh..eh...dia dapat baby boy.umi pun baby boy gak.....

yang baru ni, dia mabuk.umi pun mabuk. dengar due anak dia April 2015.dan umi pun April 2015.haaaaa, tu yang umi senyum kambing sensorang tu.

kebetulan. tengok lah nanti siapa besalin dia.umi atau si cantik kate Middleton atau kak Ton..kakaka

tata..


Monday, September 22, 2014

11week

assalamualaikum...

alhamdulillah.11week dah baby dalam perut.tapi mcm lambat betol masa berjalan.mungkin sebab umi kena alahan.Berat badan hilang 8kg dah buat ms ni.pecah rekod alahan si abg aireel.Apa pun umi bersyukur sebab Allah bagi umi rasa nikmat ini.dulu masa tengah TTC hari2 minta nak rasa alahan pregnant tu.Lani dah dapat alhamdulillah umi nikmati...pulak sekarang ni umi rasa xsabar nak tunggu baby inside 5bulan.sebab,insya Allah masa tu alahan dah makin kurang.selera dah ada.tenaga dah ok.sebab apa tau,jenuh lah sekarang ni nak kejar abg aireel.kadang memang tak terkejar rasanya.cepat penat.tenaga tak ada.

ok.lain kali update lagi. update guna fhone ni memang tak puas.terkedek-kedek je rasa.

ok.bye..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...