Monday, August 19, 2013

majlis akikah dan berandoi Aireel..

assalamualaikum..

hari ke-6
alhamdulillah.selesai tanggungjawab untuk buat majlis akikah dan berandoi Aireel. majlis memang dah dirancang seawal usia Aireel 8 bulan dalam perut umi dia lagi. kebetulan anak abang aku pun lahir bulan mei. Aireel pulak hujung Jun. terus kami sepakat buat majlis akikah dan berandoi sekali lah majlis menyambut bulan puasa.

maaf sejuta kali maaf sebab tak sempat nak menjemput kawan-kawan blog. kawan kat facebook pun sempat jemput petang sebelum hari kejadian. kawan-kawan terdekat pun mana yang sempat call je.

aku masa tu sibuk uruskan Aireel yang kena jaundice. berulang ke klinik tiap hari. badan pun letih sangat.

aireel n kengkawan nyer...

aireel dan irfan
syook diorang tido sebab hari tu hujan..

sehari lepas majlis akikah tu, aireel n irfan pun kena botak kepala.
tapi tak botak habis punn...hehe



1 comment:

  1. da....lama x jgok blog ko...semoga baby sihat n jd anak yg soleh...

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...