Tuesday, July 23, 2013

selamat berpuasa..

salam ramadhan semua. tak sempat nak wish kan.aku tak pose.masih dalam pantang. sebulan pun tak cukup lagi. khamis ni baru aireel cukup sebulan.sebulan je, ummi dia dah mengeletar jiwa raga ni nak cepat-cepat habis pantang.ikut kiraan 44hari,sehari sebelum raya pantangnhabis.yaahooo!syukurnya raya ni dah habis pantang.

 banyak benda nak cerita. tapi keadaan tak mengizinkan. kadang tu baru nak bukak laptop aireel dah start enjin nak merengek.pi bagi susu,dah kenyang diam sekejap.pastu rengek balik nak menepek kat celah ketiak je uall..hehehe...last-last xde satu entri pun yg dpt buat.saboor yer..



 


 aireel shah ku. badan dah berketul-ketul yer aunty semua. sangat kuat menyusu ini budak.sangat sedap bila peluk diwaktu malam.

 baba dia ada tanya 'sayang ke kat aireel? kat baba dia sayang jugak tak??...

aiyooo,tak sangka mak! dgn anak sendiri pun nk jeles ehh..hahaha..



No comments:

Post a Comment

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...