Wednesday, June 26, 2013

alhamdulillah.selamat bersalin dah..

syukur alhamdulillah. akhirnya aku selamat melahirkan seorang anak lelaki pada 25.6.2013 (selasa) lepas. penanti penuh debaran akhirnya berakhir bila aku selesai melepaskan hembusan nafas untuk teranan terakhir. sayu hati bila selamat melahirkan,doktor terus letak anak atas dada. lebih rasa terharu dan bertambah semangat ialah ketika kehadiran suami di saat ketika aku sedang berhempas pulas untuk meneran mengeluarkan kepala baby. tiba-tiba je suami muncul, sebab katanya dia tak sanggup nak masuk.sebab takut darah....hehehe

sebelum tengok gambar baby..
tengok gambar saya dulu yer..
hehehe
masa ni tengah siap-siap nak pi hospital
tengah contraction pun sedap je senyum simpul...

berehat sebentar selepas keluar labour room..
masa ni baby tido lepas bagi nenen..
ya allah..lega sangat masa ni



dan ini lah dia...





hye semua..

nama : Muhammad Aireel Shah
berat : 3.02kg
tarikh lahir : 25.06.2013 / 12.30 pm
tempat lahir : Hospital Tengku Ampuan Najihah,Kuala Pilah
saya dilahirkan  secara normal oleh ibu saya.saya sayang ibu saya...

**nanti ada masa saya cerita pula kisah melahirkan aireel yer.bye semua..








19 comments:

  1. Alhamdulillah. Tahniahhhh! Bestnya dpt peluk cium bby sendiri. Slmt berpantang.

    ReplyDelete
  2. gebus!!!tahniah aida...alhamdulillah...happy for you!=)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... tahniah. selamat berpantang... hmmm comel baby.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah Tahniah selamat sumenya..
    Selamat berpantang~

    ReplyDelete
  5. comel nya.. alhamdulillah.dah selamat semua nya.

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah..tahniah..aida..comel sangat..smoga Muhammad Aireel membesar menjadi anak yang soleh..aamiin

    ReplyDelete
  7. Tahniah Aida......baby boy ikut muka ayah, akak rasa...heheheh! Aida....nak tahu tak? Baby Aida sama tarikh lahir dengan akak tau! 25hb Jun...yeay!!! Selamat berpantang ye...jaga diri baik-baik. Tolong kisskan baby Aireel untuk Auntie Yani dia ni ye~

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...tahniah aida...comellll bby aireel.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... tahniah aida.. akhirnya impian bergelar ummi tercapai juga.... semoga aida n aireel sihat dlm lindunganNya... doakan akak yer..:)

    ReplyDelete
  10. Tahniah dear..comey nye Aireel..hehe..selalu jenguk blog Aida ni tapi tak tinggalkan jejak..nengok2 dh selamat bersalin..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  11. tahniah..comeiii baby..
    salam perkenalan dr saya..

    ReplyDelete
  12. alolo comelnyaa..cam nak cium2 jer..nasib jauh..hihi..tahniah ya dear..moga aida dan baby selamat dan sihat.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..tahniah sis skluarga... :)

    ReplyDelete
  14. My dear..tahniah...semoga jd anak yg soleh...

    ReplyDelete
  15. My dear..tahniah...semoga jd anak yg soleh...

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah, tahniah aida n family.. selamat berpantang yea.. :)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..tahniah..selamat menjalani fasa seorang ibu.. :) semoga baby membesar dgn sihat walafiat :)

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...