Thursday, June 6, 2013

37minggu..

assalamualaikum...

macam biasa. diam tak bererti dah selamat bersalin yer. tengah sedap lagi berjalan sakan u all. sedap lagi makan-makan, deko-deko perabut dalam rumah bagai walau pun tengah sarat marat camni haa...hihii

hari cuti. sangat lazat yer cuti hari khamis. dan lebih lazat minggu depan last makcik bekerja. tak sanggup rasanya nak bawak kereta pi kerja. tak sabarnya aku nak berehat menembam kat rumah.kekeke...

37minggu.
kepala dah masuk ke laluan.
tajam-tajam je rasa.
ruang makin sempit.
susah nak tidur malam jugak.
kepanasan badan yang melampau..
tunggu je lah masanya...

hari ni gerak gempur jemur segala tilam dan bantal
termasuk lah tilam baby.
alih perabot-perabot dalam bilik ku pindahkan ke dalam bilik tetamu
sebab nak bagi ruang kat barang-barang baby pulak..


sesi basuhan ke2.
basuh segala baju hadiah dari pemberian sedara mara
cadar tilam baby pemberian mak mertua n adik ipar..
jemur bantal baby jugak... 
(terima kasih banyak semua..)

2 beg ni entah kali ke berapa keluar masuk kereta.
satu beg baby..satu beg emaknya.
dah ready!!



7 comments:

  1. Aida, semoga selamat semuanya ye... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey..
      terima kasih banyak2..nanti ape-ape hal kite update..

      Delete
  2. hi aida....selamat semuanye...sy dulu 37weeks bby dh kuar...doa utk aida...semoga semuanye mudah...


    p/s: wndu saat pregant...

    nurul

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye nurul...
      terima kasih banyak. nanti apa-apa hal kita update kt sini.tunggu tau...

      Delete
  3. semuga semuanya selamat... selamat bersalin :)
    selamat menjadi ibu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih banyak mag..
      moga semuanya dipermudahkan.......

      Delete
  4. salam...saya kena paksa kuar--sb air ketuban kurang..emm bb kua masa 38 minggu 3 ari...moga selamat semuanya...

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...