Friday, May 24, 2013

35minggu


alhamdulillah.sudah 35minggu baby dalam perut ku. perlu tunggu seminggu lagi untuk matang dan 4 minggu lagi untuk due. selepas 36minggu kita dah boleh bersalin bila-bila masa sebab masa tu paru-paru baby dah matang. doa ku semoga baby keluar tepat pada minggu ke-40 nanti tanpa sebarang masalah..amin...

cuti bersalin awal dah lulus u all...aku ambik 2 minggu awal. tak larat dah rasanya nak drive kereta. nak berjalan pun tak larat.so aku mintak je lah cuti awal.walau pun ada yang tak puas hati hehehe.tak kisah lah yang tak puas hati tu..masuk kanan,keluar kiri jer.kekeke...

sekarang ni badan rasa makin berat u all. berat badan pun dah 80kg.kalau nak ajak g shopping pun belum tentu ghairah rasanya. baik duduk rumah je.lagi sodap....

okey.itu je nak cerita.
semoga semua kengkawan ttc sihat sejahtera n teruskan usaha yer....


1 comment:

  1. akk..naik tol iyer kg akk ni..dya baru 4month dah 62kg tau..harap semuanye dipermudahkan..^^

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...