Thursday, May 2, 2013

32 minggu/8 bulan..

32minggu.ada 8minggu lagi untuk cukup 40 minggu..
isnin lepas pi checkup kat kkia,nurse kira dah 33minggu [8bulan seminggu] pulak..
pelik aku!
banyak pulak due date anak ni.
ni yang nebes ni....sebab tak tahu tarikh mana yang nak guna.aduiii..
suami ku kata, masuk je bulan 6 depan, ready je lah...
aku pun jenis melasak tak tentu hala.
tengah sarat macam ni pun masih ada hati nk berulang dari rumah emak ke pejabat..

masuk 8 bulan ni,alhamdulillah....
kesihatan macam biasa..
sakit belakang dan sakit pinggang tu biasa.
masuk kereta, letak bantal siap-siap belakang badan.
lepas mengharungi perjalanan jauh biasanya aku akan monyok sekejap..hehehe..
tak cakap, tak senyum...
melembik semacam.
lepas sejam kalau penat dah hilang baru lah aku boleh senyum cam biasa...

tak cukup tidur itu biasa juga.
walau masuk tidur pukul 9malam dan siap dah makan kenyang-kenyang.
tapi tetap terjaga pukul 3-4pagi sebab nak terkencing atau lapar..
waaaaa, lepas tu kang susah sangat nk sambung tidur balik..
tu sebab sampai pejabat biasanya monyok je macam kucing..kekeke....


macam cat ni.
macam ni ler aku tiap pagi..
keletihan =.=
bestnye, kalau suami yang hantar dan jemput kerja setiap hari kan?
indah beb..

ape pun aku harap baby keluar cukup bulan..
nama tak ada lagi ni.tak terpikir lagi ni haa..
sibuk pikir pasal apa pun tak tahu aiyh...

lupa nk bagi tahu..
berat badan aku yang terkini ialah 78 kg.
fuuuh!sikit lagi nk cecah 80kg..
tak pernah jejak lagi tu..
paling berat pun badan aku sebelum ni 72kg..
nak sama berat dah dengan suami ku..
tatotnyer..!










1 comment:

  1. salam singgah... just nak share... period saya jenis x regular... sejak consume GLA Shaklee, period saya dah ok... n bulan 4 hari tu banyak jugak... ttcian macam saya boleh cuba... kita ikhtiar...

    click lick kat bawah nie...

     http://emashaklee.blogspot.com/

    FB : https://www.facebook.com/MummyMa.DaddyRie.Shine




    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...