Wednesday, April 10, 2013

hebatnya ujian Allah...



pagi tadi (7.45pagi) tengah sarapan pagi. tetiba inn kawan lama masa bekerja di JB dulu call. peliknye,pepagi dah call ni kenapa? ini mesti ada benda tak best ni. dari suara macam ada benda tak best je yang nak disampaikan. aku memang sentiasa berhubung dengan kawan-kawan lama di JB dulu. segala berita memang kami berkongsi bersama. dan hari ni aku dapat berita yang paling aku takuti. kalau boleh tak nak dengar langsung. sedih sangat-sangat bagi pihak bang mie sekeluarga. moga anak kami sihat dan selamat dilahirkan  nanti.

pesan inn pada diri ku, jaga diri,jaga makan dan jangan stress bila bekerja.thanks dik.


"salam takziah untuk en.azmi dan isteri kerana kematian anak yang bakal lahir pada minggu hadapan. moga en.azmi dan keluarga tabah dengan dugaan dari Allah ni.

untuk pengatahuan semua, anak yang meninggal itu adalah hasil penantian mereka selama 9-10 tahun perkahwinan. moga mereka tabah...

al-fatihah.."

7 comments:

  1. al fatihah untuk keluarga beliau

    ReplyDelete
  2. ya Allah, rase tersentak ckit.. 9-10 tahun mnunggu,tambah2 lagi di waktu mereka mngira masa tuk lahirkan baby.. huu :( tapi Allah lebih sayangkan anak dia... moga mereka tabah..

    ReplyDelete
  3. al fatihah...semoga mereka tabah..

    ReplyDelete
  4. Ada juga sahabat saya yg anak meninggal dlm kandungan.. mmg sedang menunggu hari.. Dia pun lama menanti bayi itu.. Semua ada hikmah yg tersembunyi.. Anak tersebut menanti ibunya di syurga kelak..

    ReplyDelete
  5. ya Allah..tersentuh hati ni..
    takziah untuk keluarga tersebut..
    insyaallah ada hikmah...

    ReplyDelete
  6. tu lah.sedih bila dengar berita sedih macam ni..
    sama-samalah kita sedekahkan alfatihah untuk baby tu..
    doakan moga famiy diorg kuat..

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...