Wednesday, March 27, 2013

its a....??

assalamualaikum...

hah,letihnya.ambik masa update blog ni. hari ni saya berkursus di portdickson selama 2 hari.yelah, kursus duduk-duduk..makan-makan je tapi ini pinggang sangat sakit oooo..belakang badan ni lagi lah sakit.ape pun sabar jelah.moga allah permudahkan segala urusan saya.amin..

semalam pi scan. setelah lama memendam rasa nak pi scan 4d. teringin sangat nak tengok muka dia n paling tak tahan nak tau gendernye. sampai dah masanya saya buat persiapan barang-barang si dia. beli sikit-sikit je.barang nak bawak pi hospital je. saya pun ambik kesempatan tambah lagi 4 helai baju mengandung.maklum lar sale cuti sekolah beb!mau mak tak naik minyak..hahahaha...

korang rasa baby ape???



































































its a.....

























































































hehehehe...
gambar scan tak ada.malas nak masukkan sebab tak clear.
baby asyik bergerak-gerak.
muka pun tak dapat nak cam sangat.
asyik tutup je dengan tangan dia.
doktor : eh, boy pun sangat pemalu kaa....aiyo...

moga anak umi/abi ni menjadi hero pembela kami bila hari tua nanti.
dapat menjaga kami suami/isteri n adik-adik dia nanti..
amin..


5 comments:

  1. tahniah aida...i am happy for u...

    ReplyDelete
  2. nasib baik dia mau tunjuk .. senang nak shopping. hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah aida...
    aida dh ade waris....Alhamdulillah....
    take care tau

    ReplyDelete
  4. herooo.. yeahhh. take care aida =)

    ReplyDelete
  5. Hero....same ngan kite.....baby boy kena care sagt2... sb takut dapat hernia.....take care tau

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...