Thursday, January 24, 2013

scan..


baby tengah menangkup.
saya pun tak berapa paham gambar ni camne...
semua dalam keadaan baik.
nak tengok dia punya tuttt,langsung tak bagi.
nak surprise kott..
kawan i kata dia malu sebab tak pakai suar dalam.
ceh!hahahaha...
xpe,nanti bila dah keluar..
ibu terus sarungkan seluar dalam siap ada gambar-gambar lagik.! =)

suami,
mesti lah senyum-senyum..
pertama kali tengok anak dia berguling sakan,
dengar bunyi jantung anak dia yang laju tu...
nampak anak dia lambai-lambai tangan kat dia..
'assalamualaikum abi,ini pertama kali kita jumpakan..'
eceh..lebih kurang macam tu kot..
sesekali tutup muka pulak tu, baru nk tengok hidung iyer..
kesian suami, sebelum ni asyik tengok anak orang dalam you tube je..

walau pun tak puas hati cara doktor tu scan
tapi..tapi..tapi..
sabar je lah.
dia tak pandai scan kot...
adalah lebih baik saya scan masa next check up kat kKIA jer..
duit tak payah keluar,doktor terang pun sangat lah jelas..
last dah ni kot pi gatal-gatal scan kat private...
buat perabih duit den jee..

okey,dah mengantuk.
jumpa lagi..
tata..

3 comments:

  1. malu lewtewwww.. gurl kot? hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala,xtau lagi girl atau boy...
      nanti bila dah tau,aida kasi tau semua..
      tunggu..

      Delete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...