Tuesday, December 25, 2012

rezeki anak.alhamdulillah...

salam semua..

syukur alhamdulillah..
akhirnya interview beberapa bulan lepas dah berjaya..
nampaknya rezeki memihak pada saya.
walaupun masa tu saya sambil lewa je sebab tengah mabuk teruk.
baca buku pun tidak.banyak tak dapat jawab soalan pulak tu.
saingan pun tersangat lah sengit.
sampai saya tak pikir pun akan berjaya dapat nanti..
bila dapat call dari pihak sana,jadi tak sangka sangat.
dan saya anggap ini rezeki anak....
syukur..terima kasih banyak ya allah..

mula bekerja pada 2.1.13 depan..
masih bekerja untuk pihak berkuasa tempatan,jawatan yang sama dan jabatan yang sama..
tapi bukan ditempat yang sama tau...
akhirnya dapat gak berkhidmat di negeri sendiri
paling best dekat dengan keluarga.
boleh berulang tiap hari lagi antara rumah emak dan pejabat..hehehe..
itu yang best..

yang tak best sebab terpaksa berjauhan dengan suami semula
tapi tidak lah sejauh kuantan>JB macam dulu..
kira sekarang ni 2jam perjalanan dah dapat peluk yang tersayang..
dekat lah jugak kiranya kan...

sekarang ni kene lah bertahan walau apa pun yang terjadi..
demi anak yang sedang dikandung ni..[emm,ibu sayang kamu..]
nasib lah keluarga ada disisi untuk kali ini..
dan suami bakal menyusul berpindah lepas ni.
mintak-mintak cepat lah dia dapat berpindah kat n9..
boleh lah kiteorang berpencen kat n9..hehehe..

minggu depan dah mula bekerja..
baju kurang banyak yang dah sendat pulak ni haa..
maknanya kene lah mak shopping baju baru yang lebih selesa..
sesuai untuk kerja ku sebagai juruteknik perancang bandar..
pulak tu, alahan masih mengganas ^__^
kengkawan tolong bagi semangat tau..
moga saya akan kuat dan tabah..

mekasih banyak kengkawan..
baby sihat.
baby kata dia sayang kat semua aunty2..

p/s :: kite dah jarang balas comment kengkawan.maaf bebanyak tau. tapi kite selalu jenjalan kat blog semua kengkawan.teruskan usaha berttc.love all...

tata..

7 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki anak,nt dah keje take care ek.

    nt sllu la update sal pregnancy,suka sgt baca. hrp2 Insyaallah nanti boleh berjangkit :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah.. rezeki baby tu aida.. take care! =)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. kan dh kata rezki anak... semoga sihat untuk bekerja semula.... jaga baby bebaik... pjj dengan hubby xpe...pengikat kasih dh ade dlm penyut...:)(nkh)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah aida...murah rezeki kan! dah balik N9 nnt, in shaa Allah boleh la jumpa kalau akak balik rumah mertua ye?

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..tahniah sis skluarga..murah rezeki tu..more take care taw..tumpang hapy.. :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...

    Tahniah aida....ni rezeki yg dijanjikan...Amin~~~
    take care tau

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah rezeki baby..tahniah n take care..

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...