Thursday, November 1, 2012

perjalanan upt...

cd47 [petang]

cd48 [malam]

cd50 [petang]

cd53 [tengahari]

kawan-kawan,
period saya memang tak betul.tunggang langgang sangat. tak boleh agak langsung bila waktu suburnya,usia janin pun saya tak rasa sekarang 7week. saya agak, pusingan bulanan saya adalah 35hari. jadi mungkin sekarang ni saya minggu ke 5-6.ermmm.........

kawan-kawan,maaf lah tunjuk upt ni banyak kali,saya nak kawan-kawan semua semangat berttc.insyaallah,ada rezeki kalian..





23 comments:

  1. bestnya, teringat masa ber'upt' dulu..tp sekadar kenang..masih lagi berttc hingga kini... AMIN doakan kami juga yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah.pasti sampai masanya suatu hari ni.
      aida always doakan...

      Delete
  2. beshnyee...teringin nak ade baby..upt byk kat uma.tapi belum rezeki kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa,lepas ni ada lah rezeki tu.
      sebelum ni pun aida dok main dgn upt jugak. banyak sangat berhabis kat benda tu.
      sabar ye,...

      Delete
  3. kne berusaha dan berdoa kpd ilahi..jgn mudah ptus semangat iyer dear :)

    ReplyDelete
  4. lawanye aida turutan upt tu. hihi :) suke nengoknye! alhamdulillah rezeki awak dah sampai. Doakan untuk saya jg ye! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...
      aida always doakan kawan-kawan ttc semua...

      Delete
  5. alhamdulillah....

    bagunye ade perjalanan UPT ni...

    sonok tgk..at least ade kenanganitu semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak..
      moga akak lebih semangat lepas ni...
      aida doakan akak berjaya preggy lepas ni.insyaallah,dengan izin allah..

      Delete
  6. semua tu kenangan, sama la dear. sy pun period pun ntah apa-apa skrg nih,kejap ok, kejap lari.huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm,kenangan terindah setelah sekian lama menanti..

      Delete
  7. Replies
    1. alhamdulillah rose.doakan akak ye...

      Delete
  8. dear..congrats yer...hrp kekal didlm rahim hingga melahirkan nnt...
    amalkan minum air zamzam n kismis/kurma setiap hari yer...insyaallah...

    ReplyDelete
  9. Itu buktinya walau period tunggang langgang, kalau dah ALLAh nak bagi, rezeki namanyaa.. kan aida... doakan ida pulak! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ieda, aida lupa nak bagitahu dlm usaha-usah atu..
      aida ada minum air lemon jugak mcm kak ieda post dulu tu...

      aida sentiasa doakan kawan-kawan ttc kita dapat rezeki lepas ni..
      sabar kak, allah pasti bagi...

      Delete
  10. hee.. seronok bila tgk upt org lain.. imagine klu sendiri punya.. hehehe

    ReplyDelete
  11. alahai aida...

    bila la akak boleh main2 upt mcm aida ni....hihi...
    anyway...take care ye...

    ReplyDelete

  12. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. tahniah...
    makneng tumpang hepi baca..
    doakan makneng yer..

    makneng follow sini
    jemput follow makneng...:)

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...