Monday, October 15, 2012

tolong!

saya nak minta tolong sangat-sangat. tolong jawab ini saje. selagi ada pengatahuan tentang ini,jawab lah ye akak-akak semua..terima kasih.

orang yang ada pcos/cysts tak boleh makan EPO.betul ke?sebab ape?.....

sesapa yang ada pengatahuan lanjut mengenai kelebihan dan kekurangan makan EPO minta komen eh.

terima kasih..

4 comments:

  1. mana ade...epo elok untuk badan kita...plus, mudah utk mencarik waktu subur...sebelum ni sy xmakan epo, dry semacam je...pehtu amik epo brand naturalle, ms waktu subur tu banyak sgt CM sy jumpa...

    ReplyDelete
  2. http://drzubaidi.com/blog/?p=804
    baca link kat blog doctor ni

    ReplyDelete
  3. Potong limau/lemon dan masukkan 2-3 hiris kedalam satu gelas air suam dan minum. Lemon menjadikan air 'alkaline' dan memberi banyak khasiat terhadap kesihatan badan kita.
    Seorang pakar dari Baltimore USA mengatakan airlemon bolih bunuh sel2 kanser dan ia lebih kuat lagi tindakan dari ubat kanser/chemotherapy.
    Untuk pesakit2 saya yang mengalami berbagai jenis ovarian cyst termasuk endometriosis , adenomyosis dan fibroids sila cuba minum segelas air lemon yang fresh tiga kali sehari selama 3-6 bulan dan lihat ada tak perubahan dan tumbuhan2 tersebut.
    saya amik di blog pakar sakit puan

    http://pakar-sakitpuan.blogspot.com/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=1

    ReplyDelete
  4. akak x pernah ambk epo,stau akak epo ni utk stabilkan hormon kita cuma klau org ada cyst mcm akak x blh ambk pueraria mirifica..tu je :)

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...