Tuesday, October 30, 2012

terima kasih semua..



salam semua..

mula-mula sekali saya nak ucap terima kasih banyak-banyak pada semua yang ucap tahniah untuk saya. ada yang call, ada yang sms,ucapan melalui blog dan melalui facebook. yang facebook tu tak ramai yang tahu sebenarnya.segan nak bagitahu. ape pun saya terharu sangat bila ramai yang mendoakan kesihatan kami buat masa ni.alhamdulillah, hanya Allah swt sahaja yang dapat membalas dan memakbulkan doa kalian..saya doakan semoga kalian semua dipermudahkan dalam segala urusan untuk memperoleh cahaya mata.insyaallah.amin..

saya masih terlalu awal. Allah saja lah yang tahu perasaan ni.takut! segalanya terlalu teliti. lepas basuh baju, baju semua letak dalam raga dan tolak pakai kaki je. malas nak angkat berat-berat dah. hati ni sentiasa beringat yang peluang ni susah nak dapat jadi saya kene jaga baik-baik,mulut sentiasa berzikir sekurang-kurang alhamdulillah. kejadian setahun yang lepas benar-benar mengajar.

hari tu MIL ada tanya, bila nak buat buku pink. saya pun tak tahu nak jawab bila. sebak je rasa dada ni bila ingat buku pink. buku pink yang dulu punya pun masih tersimpan rapi dalam dashbord kereta. kadang-kadang kalau terasa,saya belek-belek la gambar scan dia.comelnya.


yang sekarang ni lain sangat pengalamannya. 2 hari lepas saya kene sakit kepala + pening + kembung perut + badan menggigil. tapi pagi je lah, bila dah pukul 11am ke atas sampai petang tu dah tak ada sakit kepala. cuma pening kepala + badan menggigil +loya je kadang ada,kadang tidak. ikut suka dia. dan penat-penat badan tu biasalah kan..

buat masa ni saya duduk rumah je. tak ada plan nak pi mana-mana lagi. cuma sekarang ni tengah menunggu next interview. yang hari tu interview untuk ujian kecergasan memang pitam sebab masa tu preggy 5week.eee,kalau saya tahu 'dah ada' tak nak saya lari 1km+ tu. nasib lah tak ada apa-apa, tapi angkat sofa panjang pulak keluar secalit coklat gitu. itu pun gigil dah badan ni.hehe..

apa pun,doakan lah saya dan baby sihat. saya enjoy tapi kadang-kadang takut sangat! terima kasih semua.









23 comments:

  1. Alhamdulillah... Sayang kak... :)

    ReplyDelete
  2. Take care dear :-) jgn melasak sgt..selalunye gitu le bile kita x tau,x de apa pun..tpi apapun jgn angkat menda2 berat..take care of urself n bby dlm tummy tue..

    ReplyDelete
  3. take care aida.. jgn buat kerja dah! suh hubby buat.. heee ~ ida dah takde kawan da.. salu cycle kita ala ala same kannn...... rezeki aida datang dulu...... doakan ida selalu ye! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak ieda...
      haah, selalu cycle kita ala-ala sama je..
      aida selalu doakan kawan ttc semua...
      akak usaha lagi ye..

      Delete
  4. congrats dear... happy for u... nak amalkan surah yasin jugak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak mulan..
      insyaallah, ada lah rezeki nanti.cuba ye..

      Delete
  5. tahniah..kat entry aritu xsempat wish lagi...
    jaga kesihatan ye..:)

    ReplyDelete
  6. tahniah aida.... semoga semua berjalan dgn lancar =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.terima kasih banyak fiena..

      Delete
  7. tahniah aida...alhamdulillah..jaga diri leklok ye dear

    ReplyDelete
  8. lambatnya cik yla tahu.. apa pun congates dear.. jga diti yer cyg. Hope semuanya ok. miss u so much.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, cik yla xbukak blog lah tu....hehehe.
      terima kasih banyak cik yla. doakan lah sekali yang kali ni sihat...

      Delete
  9. tahniah aida...
    selalu skodeng blog aida ni.. :)
    -hikari

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak!!
      mana menghilang? sejak selamat bersalin tak ada dah perkembangan.
      rindu tau =)

      terima kasih banyak2..

      Delete
    2. erm.. ada gak yg rindu ke.. sama lah.. teringin nak sambung blog sebenarnya.. tapi ada stalker yang tak best lah kat blog akak tu, tu yang delete.. :) kalau ada blog baru, nanti akak inform aida eh.. :)
      -hikari

      Delete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...