Sunday, October 21, 2012

mood dan pasta linguine ku...

saya suka lepas masak terus update dalam blog.bukan nak kata ini blog masak-masak, eh tidak..ini blog rojak.segalanya boleh masuk. disebabkan saya ni jarang pi berjalan tempat orang jadi tak ada apalah yang nak di tayangkan. ini jer lah yang dapat ku tayang.hehehe..

pagi ni tak ada mood sebenarnya nak buat sarapan. nak makan roti tapi tak ada. nugget ayam ada, tapi tak suka pulak. nampak ada pasta,so saya pun terus rebus. campak-campak je ayam+lobak+ cendawan+fishcake dan segala yang ada kat dapur tu lepas tu siap laah. minum dengan air suam je pagi-pagi ni. sebab sejak akhir-akhir ni badan saya tak boleh terima nescafe lagi dah. 2 kali minum, 2 kali dia buat pening kepala+angin dalam perut. nak bukak mata pun segan-segan je u alls.




masa nak plating dan ambik gambar tu biar lah nampak grand sikit.
nampak lawa cukup lah, soal rasa no2 =)

4 comments:

  1. Aida,yg hitam2 tu apa?cendawan kering ke?

    ReplyDelete
  2. yummy nye!!! hubby ida tak minat pasta.. tu yang malas je nak buat.... ;p

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...