Tuesday, October 9, 2012

mangga depan rumah..

ingat lagi tragedi pokok mangga?kesian my husband,terjatuh dia sebab nak ambil buah mangga untuk saya tau.syiiian dia tau.sekarang dah okey, dah boleh bawak motor pi kerja. sebulan++ dia dapat mc memang boring sangat! sekarang dah habis mc so duduk rumah lah. aktiviti pun kembali normal.

sebulan lepas masa husband tengah sakit tu pokok buah mangga tu hijau lagi. belum masak. sekarang ni tengah menguning lah pulak. kami ingat dah tak ada buahnya. rupanya tengah meranum kat atas pokok!wahlaa, merenyam sangat nak ambik. setiap kali husband keluar ambik angin kat depan rumah mesti dia bawak masuk rumah 5-6 biji buah mangga masak ni. sampai tak termakan pun ada... 

emmm..manis sangat.
sumpah tak tipu..

2 comments:

  1. wahhhhhhh..sedappp...alahai..mujur jauh umah kita..kalu x...skang jak mar g sana..hehee

    ReplyDelete
  2. aduh..kecur air liur..sedapnyehh..

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...