Monday, October 15, 2012

kuah colek buah


kalau sape duduk kelantan tapi tak tahu ape itu colek memang kesian.heheh.gituew...saya pun dah setahun++ kawen baru reti buat kuah colek. eh bukan ape, baru-baru  ni je suami bagi saya rasa kuah colek ni.sedap lahhh..terus rasa nak buat sendiri.  bila dah siap tu sejukkan simpan dalam peti sejuk. saya suka makan masa tengah panas tu siap boleh hirup-hirup lagi....

makan lah dengan ape-ape buah pun sedap.saya suka makan masa tengah panas gitu dengan buah mangga depan rumah.resepi saya segan nak share. kalau sesapa nak try leh lah google cam biasa.


No comments:

Post a Comment

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...