Tuesday, October 16, 2012

kek coklat aina..



nampak sedap kan? rasa lagi sedap tau! kek ni kawan saya yang buat. ada lah satu malam tu tetiba nak makan kek coklat yang pahit-pahit, basah gitu. terus saya post kat facebook.eh, tak sangka ada yang sudi buatkan untuk saya.euuuuuu..dalam masa seminggu je dah dapat idaman kalbu..

aina ada bekalkan saya satu bekas, ingat tahan lah 2-3 hari sebab dia bagi banyak.hurm, rupanya tahan sehari jer.memang sedap tau! menepati citarasa ku sangat!

aina ada share resepi, nanti saya bagi eh...








2 comments:

  1. akk lama x mkn kek coklat tau..peveret tue..:P

    ReplyDelete
  2. dh lama xbuat kek coklat.moist je nmpak,mesti kukus

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...