Thursday, October 18, 2012

interview

eem, tengah take 5 ni. lepas sejam menghadap note perancang bandar. baru je beberapa bulan tinggalkan alam pekerjaan uall, tapi saya dah lupa. tapi kalau bab menghafal resepi masak-masak laju jer...

2 hari lepas saya menghadiri satu interview kerja.post yang sama masa kat JB dulu cuma tempat je lain.isy, kene buat ujian kecergasan. tak sangka pulak kene lari 2 pusing padang sejauh 1km lebih dalam masa 5-6 minit.erghh,tak pernah ku buat camgini.

habis je lari-lari tu biji mata pun putih gelap gulita gitu [pitam]. nasib baik lah ada JPA sedia memberi bantuan.hehe, malu gak lah masa tu. boleh pulak akak-akak JPA tu kecoh-kecoh cakap saya mengandung.wahh!katanya 'kalo u mengandung tak payah lari pun tak apa'...erm,tak payah tanya gitu pun tak apa aihh. sebelum keluar rumah dah pi urin siap-siap ler...adoi,malu sangat masa tu! dah lah saya sorang je yang dah 'puan'. yang lain tu adik-adik akak je.. =)

lepas ni ada satu lagi peringkat. ni yang nak kene study lebih ni. masa tu sempat korek rahsia dari pekerja jabatan perancang kat tempat tu. tak tahu ler dapat ke tidak. ape pun saya usaha!

10 comments:

  1. Insyaallah,mana tahu ada rezeki kan. yg penting usaha

    ReplyDelete
  2. insyaallah...semoga berjaya yea da...

    ReplyDelete
  3. hai aida..awak minta kerja gov semula ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai,haah.yang ini dekat sikit dengan rumah family kat n9..

      Delete
  4. insyaallah ada rezeki suatu hari nanti...

    ReplyDelete
  5. Chaiyokkkkk.. kalau rezeki tak kemana aida.. =)

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...