Tuesday, September 11, 2012

ada cadangan tak?

assalamualaikum..

hari ni saya dah cd3.alhamdulillah, lepas saya post pasal period saya keluar se'coet tu baru lah dia keluar banyak sikit. untuk 3 hari ni baru habis 8 keping pad.itu je yang ada.jadi lah..

okey. saya agak dalam 2-3 hari lagi kering lah period saya ni. jadi saya nak minta cadangan kawan-kawan boleh?

boleh tak cadangkan saya makan atau amalan-amalan apa-apa yang bagus untuk saya? sesuai untuk saya yang impikan cahaya mata. kalau boleh cadangan tu jangan lah suruh saya beli produk yang mahal-mahal. acik tak ado duit der,acik tak kerja..

tak kisah lar, minum susu kambing ke, epo ke, clomid ke, kurma ke. apa-apa jer cadangan yang bagus beserta testimoni ehh.kalau ada yang nak sponser produk ape-ape pun lebih membahagiakan. terharu sangat kalau ada yang sudi.hehehe..

boleh lah kita share sama-sama kawan-kawan ttc yang lain kan?besar pahala tau membantu ttc macam saya ni..

semoga pengalaman dan cadangan puan-puan dapat membantu saya memperolehi cahaya mata.allah swt jer yang dapat membalas budi baik puan2 sekelian.

5 comments:

  1. salam--
    sue nak cadangkan cek hormon n BBT jer
    cek hormon progestron pada CD2 dan CD22--selain tu cek suhu guna BBT suhu--dan OPK guna pada CD12-CD16 dan CD23-CD27....selain itu ada PANTANG--jangan minum air kelapa,tebu-jambu-nenas-sayur yang berakar jalar jangan makan-asam pon jangan....try laa dulu--OPK tu bli online--murah jer RM1.90 satu.. bli byk2 sket termasuk gak UPT...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak sue...
      aida ada gak berhajat nak buat BBT tapi tak habis belajar lagi..
      thanks kak.nanti aida cube yer...

      Delete
  2. Dahlia try bca yasin selama 40hari berturut2.. Ayat 2nd last gosok perut and diam sekejap.. Minta allah kurniakan zuriat... :) insyaallah.. Tak paham leh email ros rizaros90@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. ros..
      bagus lah. rasanya yang ini insyaallah..
      nanti akak try buat ye...
      terima kasih yang..

      Delete
  3. RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    sms: 0122429082 (puan nor)
    email: lovidoobidoo@gmail.com

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...