Saturday, August 4, 2012

susu kambing dan makanan sunnah...

salam..

malam ni saya cuba lagi minum susu kambing.cubaan pertama minggu lepas.agak meloyakan,sebab saya tak suka susu tepung.susu ni istimewa sebab dah siap campur dengan 7makanan sunnah nabi.antaranya kurma,habatus sauda,kismis dan lain-lain.saya jumpa kat bazar ramadhan raub ni ler...biasa kene blender susu kambing n kurma kan?tapi susu kambing ni tak payah dah kita susah-susah nak selongkar almari cari blender bagai.hehehe..mudah tak cikjah?..

cubaan kedua baru je sekejap tadi.walaupun period masih tak nampak bayang,saya cuba jugak biasakan diri dengan rasa hamis susu kambing ni.rasa nak menangis pun ada,panas je telinga ni haa..tapi tahan..tahan...

saya pun nak cakap lagi ni.terima kasih banyak2 kat kawan2 dalam blog n facebook sebab banyak bagi semangat untuk saya dalam usaha ttc ni.ada yang berhajat nak bagi buah zuriat free lah..produk itu,makan ini,mak bidan sana sini.syukur..saya masih ada rakan-rakan yang seiring emosinya dengan saya.maklum lah..emosi org yang sedang ber'ttc ni lain dari yang lain.betul?

tapikan,
tak sengaja juga saya akan rasa sebak bila ada anak kecil lalu depan saya.kadang-kadang saya tak sengaja jugakkk nak berasa hati bila tengok org/kawan-kawan menunjukkan sifat keibubapaan diorg depan saya.nak marah tu tidaklah..sedih tu tidaklah juga tapi lebih pada rasa tak nak tengok..sambil dalam hati kata 'macam lah dia sorang je ada anak'..hahahaha.alahai,kadang hati ni sengaja mencetus dosa.wallualam...

'semoga allah swt tunjukkan jalan dan dibukakan pintu rezeki buat kita,amin'....

p/s :: thanks pada kak sue_pejal yang banyak bagi support.jgn lupe add myfacebook.aida musliha.

6 comments:

  1. Emosi kita lain dr yang lain.. Kita kan special.. ehhehehe... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ieda...cycle period sama lah sejak 2,3 bulan ni... hehehe

      Delete
  2. betul tu dahlia...mentang2 tau kita tak ada anak lagi siap main kejar-kejar lak ngan anak dia masa nak balik umah tu...nampak sangat menunjuknya tu...huh...

    ReplyDelete
  3. setuju!emosi kita lain dr org lain n hnya org yg merasa dpt memahami emosi kita..

    ReplyDelete
  4. mudah-mudahan ade rezeki nanti.sis pun kalau tgk baby pun rasa sedih.bila la nak ade kan.sorang pun jadi la.

    ReplyDelete
  5. semoga ramadhan ni ade rezeki buat Aida..wlupun utk saya dah x nampak bayang rezeki ramadhan thn ni..

    sobs..sobs..sobss... :'((

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...