Thursday, June 7, 2012

terima kasih.saya dah ok!!

salam..

hari ni saya puasa. ambil kesempatan ketiadaan suami kat rumah untuk berpuasa. sangat bagus ye, sebab dia tak balik makan tengahari.kalau tak tu meleleh gak sebab kene masak makan tengahari untuk dia.hehehe..

saya nak ucap terima kasih banyak-banyak pada yang bagi support kat saya pasal entri saya redha tu. bila baca balik memang sedih. tapi bila dah habis baca rasa nak ketawa pulak.hehe.alahai,darah muda sungguh lah saya ni.


nasib laa,ada kawan-kawan kat blog ni.semuanya baik-baik. malah ada yang lebih lagi dugaannya dalam kehidupan rumahtangga.betul kata kak NKH,setiap orang ada bahagiannya.

saya lebih cool hari ni. bukan ape,hari tu saya mood terkejut sebenarnya.walau pun gambar lepas tapi hati mak tersentap.baru lah terasa,i perlukan u.....

kalau dia baca pasal entri saya redha tu, mesti dia ketawa.sebab hari saya tengah hot hari tu pun dia ketawa.dia sendiri pun tak tahu perempuan tu dah kemana hala ntah.entah-entah dah beranak 2-3 orang.sapa tahu.kan?tapi u all,cemburu lah.serius ni,saya ni memang cemburu sikit orangnya.tapi tidak lah cemburu sampai mengentan-ngentan.mengada namanya tu..

ala, kalau pikir balik.saya pun lebih kurang mcm cikmat jugak. cuma saya tak simpan apa pun. lagi pun bukan jenis saya nak cuci gambar bagai ni. cukup-cukup la simpan dalam bentuk softcopy.kalau rasa tak suka,delete je!

besok dia balik. malam tadi saya susah nak tidur sebab dok rumah sensorang. dah lah seram, rindu pulak tu.hihihi.subuh pagi tadi terus sms cikmat mengadu tak lalu makan pastu susah nak tidur.ecehh...hahahaha..

sedapnnye!
besok nak makan ni.
macam biasa coca cola tu ganti dengan milo
=)




okey lah. nk tidur jap.tata =)



7 comments:

  1. haaa mcm nilah eppy slalu...akk pun slalu jauh ngn suami..dia klia akk kat kg..tp akk tahu makin kita rindu..makin kita syglah kita akan menghargai suami kita....hubungan suami isteri akn bertambah erat...

    ReplyDelete
  2. slmt berbuka posa..sma lh lydia pn posa..ganti..hehehe..tekak aida sma cm lydia..tomorow nk mkn tue..:)

    ReplyDelete
  3. haa alhamdulillah dh hepi kakak aida kita nih.. jgn sedih2 yer.. jauh ni merapatkan n bertambh kasih sayang..kihkih.. sdapnya terliur lak gmbr mknan kt bawah tuh..fuh :P

    ReplyDelete
  4. Mmm tang ayat yang beranak pinak tue yg akan buat sue sedih sket... Pernah terdetik dlm hati kalu laa suami aku kawen ng exgf dia tue mat dh ada anak..... Sbb exgf dia tue dh beranak 2... Sedih sgt....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedihnya...
      sue jangan cakap mcm tu. setiap orang ada bahagiannya. aida pun pernah fikir mcm tu jugak yang lepas tu lantak pi lah. jangan cakap mcm tu.aida pun rasa nak nangis ni =(

      Delete
  5. hepi2 la Dahlia, takmo la sedih2... takot effect tau... doa banyak, InsyaAllah doa kite dimakbulkan Allah swt, take care!

    ReplyDelete
  6. senyum je baca blog aida ni..heheheh (nkh)

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...