Friday, June 22, 2012

hai...

salam..


uall!! rindunyaa..rasa cam baru lepas keluar gua sebab baru beberapa saat ni dapat pegang lappy dan dapat keluar menjelajah ke dunia facebook dan blog.hahahah [gelak syaitoon sangat].


ahad hari tu dah ikut suami pergi Raub.seronot lah jugak dok sana,walau pun tak ada line P14G. dan akibatnya line P1 terpaksa dipotong walau belum habis kontrak. tak sedih, happy je. cuma terkurung sangat sebab tak dapat berfacebook.oh,sekarang saya rasa nak jerit dan nangis kuat-kuat!happy sangaaaat!


Raub sangat nyaman okey! pukul 9 pagi masih berkabus-kabus gituew.lagi best sebab rumah kiteorang atas bukit. bukak tingkap dapur dah nampak bukit bukau.sangat nyaman dan sejuk! bandarnya kecil dan senang nak mengenal jalan-jalan kat sana.eceh..! nak pi beli ikan pun boleh terserempak dengan suami.haha...eh,suami ku....


sepanjang kat sana saya tak dapat langsung berinternet. tak da kerja. jadi pukul 10malam tu masing-masing dah mengantuk. kalau tak ada game bola pukul11 malam kiteorang dah selamat berlayar ke eropah...kakaka!!


belum bawak dapur dan tak dapat nak masak pun lagi kat sana. sebab dapur gas tinggal sana. jadi saya mendietkan diri tak makan nasi.uuuuwaah,lapar sangat!


mesin basuh pun belum dapat nak bawa. jadi saya meringankan tulang basuh baju pakai tangan.lama dah tak basuh baju pakai tangan. rasa cam basuh baju ditepian sungai Pahang pulak! habis lencun satu badan. berpeluh tu toksah cakap laah,lenguh tangan u all....[eleh..lagi!]


banyak lagi nak cerita pengalam duduk tempat orang ni. nanti saya cerita okey. nak makan dulu...




tata..



4 comments:

  1. Wah..Aida dh pndah,mcm bes jek tempat tu..Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. raub dduk kat taman mne neh..ble sy blik raub bleh jumpa2..bestkan raub..skli skala ajak la husband jln2 kg sg pasu tau..promote skit..hehehe

      Delete
    2. mak fatin..
      ang mindah,aku pun mindah jugak lah.tu yg jarang dapat on0 tu...

      Delete
    3. dhia damia : saya dok kat Taman Lee Man.eh,iye ke? gitu lah...insyaallah,nanti saya cari kg.sungai pasu tu kat mana yee..

      Delete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...