Saturday, June 2, 2012

dia nak pergi,tinggalkan saya...

salam sabtu..


alhamdulillah. hari ni ikut kan nk pi menyebok kat uji bakat masterchef. cikmat gatal suruh saya masuk.ee, tak mo lah..buat malu je. dah lah tak pandai masak.isy, buat malu.malu..malu acik nanti.hehehe..


disebabkan saya tak pandai masak dan tak nak poie pun.so hari ni saya akan mengemas barang-barang untuk my darling bawak ke Raub. kami akan PJJ semula.uwaa,buat sementara waktu ni saya duduk dengan mertua dulu. tapi tak tahu lah tu sampai bilaaaa. mungkin jugak ini entry last saya untuk minggu ni. kita jumpa minggu depan pulak lah yee...sebab kat kampong mertua saya tu tak ada line PI4g..oh..sedihnya...


malam tadi cikmat dapat satu plastik besar hadiah dari kawannya.kawan dia ni kerja dengan Dumex.  si dia hadiahkan saya 4kotak susu dumil mama.siap dapat bekas tin limited edition lagi. okey,sabagai tanda penghargaan saya masukkan gambor susu tu dalam blog saya.eceh..alhamdulillah. susu formula memang mahal!mahal sungguh!! bila dapat susu free ni saya terharu pulak. walau pun belum rezeki dapat baby...saya memang suka minum susu formula ni.sebelum ni saya minum anmum materna.sangat bagus untuk sistem pencernaan saya.hehehe..


dumil mama

hadiah dari pejabat cikmat.
baju kemeja tu baru je saya basuh untuk dia pakai
masa daftar diri nanti..

lauk semalam.
sayang pulak nampak epal hijau tu.
resepi macam kerabu epal lepas tapi saya campur dengan ayam&udang rebus.
sedap...





okey tu je lah. saya menghilangkan diri seminggu ni..minggu depan mesti ada berita best nak dengar [biasanya macam tu laa]..kak emme &kak sue dhia jaga diri n baby bebaik tau.mesti rindu kat semua orang geng ttc.


tata.nak kemas rumah...............

3 comments:

  1. Comel la bekas susu dumil mama tu.. Hihihi..btuah bdan... Insyaallah ade rezeki nnt.. Ros doakan :)

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...