Sunday, June 24, 2012

cepat lah habis euro ni...

kalau musim bola ni memang saya dan suami jadi hot semacam. minggu pertama boleh tahan lagi. bila dah masuk minggu ke 2 euro mula lah saya nak komplain. sebabnya, saya banyak tertinggal drama-drama best tau! nasib la si makcik astro ni bangsa yang suka mengulang tayang cerita sampai seplooh kali.eh,iyer ke?.walau ketinggalan tapi dapat jugak lah tengok..mecheh astro..

dapat pulak tu dia layan bola sampai ke subuh. saya ni jenis tak sedap tidur kalau suami belum tidur. maka bersengkang mata lah teman dia layan bola. walau pun hati ku meluap-luap berhajat nak tarik dia masuk tidur.hahaha!!

okey.pertamanya saya bengang sebab tak dapat tengok master chef selebriti. dapat tengok bila game bola tengah rehat.aaagh!tak dapat terima betol lah! sabtu malam n selasa malam memang memasing bercekak macam kucing. nak tak nak saya kene tengok siaran ulangan .tak best lah kan?

sekarang ni ada cerita mimi mencari cinta kat astro 104. best jugak cerita tu.lucu! lagi best sebab ada scha alyahya.wahwahahaa..

lepas tu suka tengok Jangan Ambil Padang Kami. suker lah tengok elfira loy berlakon. lawak dan gedik-gedik gituew.erm..itu pun saya tengok siaran ulangan.sedihnyaaaa...

erm, banyak lah lagi drama yang saya tak dapat tengok. mengalah uols.sebab bil astro bukan saya yang bayar.hehehe! 

dapat pulak sekarang ni dok Raub kat rumah tak ada line internet. bila suami layan bola memang tersumbat kepala saya layan dia tengok bola.terpaksa u olss..hahaha!! 

hati ku tak bleh terima.cepat lah habis demam euro ni ha.....

p/s :: ape pun saya 'menyokong' Portugal sebab ada player ensem namanya Cristiano Ronaldo.hahaha..

comelnyer anak orang ni..
kahkahkah!!

2 comments:

  1. aiyo...saya pun selalu merajuk dgn husband sejak2 euro ni, sanggup xtido malam semata-mata nak cover utk 2 games. pastu siap tertido depan sofa lagi tu...

    ReplyDelete
  2. huhuhu nasib husbadn bukan kaki bola... layan suka jer layan master chef selamat huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...