Thursday, May 10, 2012

Perhatian kepada stalker...

salam..





sudah lama saya simpan entri ni. banyak kali fikir nak keluarkan ke tidak entri ni. kang kalau simpan dalam hati, kita jugak yang sakit hati. kalau dikeluarkan kang ada pulak yang kecik hati.padahal tak pernah suruh baca pon. tak pernah jemput datang bertandang pun dalam blog saya ni.tapi itu lah, kerja sesetengah manusia yang suka jadi stalker ni...


1) saya fikir macam ni. kalau tak nak ada orang baca atau tahu mengenai perihal hidup kita jangan cerita apa-apa dalam blog atau pun jangan buat blog terus. DIAM.SENYAP-SENYAP sudah. okey itu satu..


2) kalau saya cerita pun apa salahnya kan?? ini kan blog saya. suka hati saya lah nak cerita apa pun yang terlintas dikepala.betui?..tak susahkan sesiapa pun. 


saya tak faham lah. kalau dah tak suka saya. benci sangat katanya tapi kenapa hari-hari skodeng blog ni? setiap butir cara dalam facebook diambil tahu. bercerita kat orang itu..kat orang ini.lama dah saya perasan. sesekali ni ada jugak yang terlepas kata depan saya perihal usaha ttc saya,perihal kehidupan saya.no..no..no.tak suka.


saya tak marah kalau mereka nak baca. tapi baca saja. jangan jadi stalker menyebar apa yang saya tulis untuk dipermainkan.untuk dihanjing-hanjing kan depan saya.


ini lah akibatnya. saya kerap kali merajuk dengan menulis di blog. sesekali saya terfikir untuk delete blog ni.pernah saya deleta, tapi jangka masa untuk terpadan terus adalah 3bulan. terus saya rasa sayang sangat dengan dahliasayang.blogspot.com terus tak jadi delete. apatah lagi saya sayang kawan-kawan saya yang berniat baik baca blog ni...


saya tahu. ramai sangat silent reader dan stalker kat blog saya ni.entah lah, saya tak suka lah kalau orang baca blog saya lepas tu cerita balik depan saya. saya tak suka sesi ulang tayang. tak payah tanya apa-apa kalau saya dah cerita dalam blog. tak ada apa yang best pun. semuanya biasa-biasa je..


tu sebab ada yang kecik hati dengan saya. saya dah pesan, jangan baca kalau ko tak sebulu dengan aku. saya tak pernah menjemput sesiapa baca blog ini. kalau nak baca, baca lah.follow lah sebagai rakan. tapi nak jadi stalker. baik berambus jauh-jauh.geram seyh.........


tu lah dia kan. dah benci 1000x pun tapi masih mahu ambil tahu hal kita kan?. kenapa? 
*benci tapi rindu kah? 
*nak membusy body kah?
*nak jadi pengadu domba kah? o.O
atau...musuh dalam selimut [depan pijak semut pun tak mati, tapi belakang macam syaiton]


kalau ada diantara kamu yang bersikap macam ni. hentikan perbuatan anda. sila berambus dari facebook saya dan jangan terjah blog ini lagi. kehadiran anda sebagai stalker a.k.a langau adalah sangat dibenci oleh saya.....


kepada yang follower dan readers yang bersikap baik.yang betul-betul ikhlas nak tahu pasal saya, ribuan terima kasih ku ucapkan.muaah!apatah lagi kalian sudi berkongsi macam-macam dengan saya.thanks u all.muaahh!




9 comments:

  1. Saya yang baik tu.. hehehehe~~ Jgn dlete blog ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak kakak ku sayang..
      kak ieda baik >.<

      Delete
  2. stalker..0o0o stalker...membiziB0dy je kerja kalian...
    Darling jangan delete blog...tau..hanya orang seperti kita je yang tahu apa?kenapa?mengapa? kita berada disini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.
      xfaham kenkadang tu..kenapa lah mereka ni.
      kata tak suka kita, tapi hari-hari skodeng kita.hehehe..macam-macam hal..

      Delete
  3. memang diorg ni xabis2 kan.. aduhai.. ingt kak dh private blog.. :) jgn delete yer.. suka bca blog akk.. jgn layan org mcm tu :)

    ReplyDelete
  4. itulah dear,
    tak suka kita tapi baca.
    hehe
    pelik kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah dia namanya busy body..........

      Delete
  5. Was blOghopping n terjumpa ur blog. Interesting! I pun pernah buat entry mcm ni... LOL...
    Nanti jenguk2 laa my blog hazawani83.blogspot.com

    Keep on writing, peduli apa org kata (",)

    Regards,
    Hazawani@gmail.com
    FB: noor hazawani che halin

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...