Friday, May 25, 2012

Balik Rantau Panjang..

salam semua..


hari best,sebab masak sedap!hehehe..tidak lah, hari ni seronok sebab balik Rantau panjang,Kelantan. kampong suami ku omel la. dah setahun 7bulan kawen ni baru sekali je saya balik kampong suami.sebab?


bukan sebab mertua tak sayang ye.heee.keluarga mertua semua dah duduk kuantan. kat kelantan tu ada nenek suami dengan sedara-mara yang lain je. pulak tu dulu saya duduk JB jarang sangat dapat kesempatan balik kelantan.sekarang ni dah duduk sekali jadi cikmat omel tak boleh tinggalkan saya lagi. yahuu,bestnya dapat pi jalan-jalan.


kali ni suami nak balik sebab ada kenduri kawen kawan dia.lepas tu balik tu nanti cadangnya nak melencong ke Raub..tengok rumah.gagaga!! kat kampong saya pun ada wedding kawan tapi maaf banyak-banyak sebab tak dapat hadir.sedihnyaa..[nanti nk buat entri pasal kawen diorang]


ape pun kita layan gambar dulu key. rasa cam loya tekak pulak pandang baju banyak-banyak ni. nak perginya 2-3 hari je tapi mengemas bagai nak rak.emm,time tu jugak la nak jahit seluar koyak la, manik jubah tertanggal la.itu lah,ini lah.baju kurung tak muat la,tudung tak ada la. rasa time tu jugak nak pi shooping baju kurung baru n tudung.hahaha.


dulu kemas baju sendiri je.
lani kene pikir baju cikmat sekali.
sepetot-baju kecik semua nak pikir..
o.O


baby bendi omel dah berbuah.
2minggu lepas mereka berbunga..
lani dah berbuah.
semoga gemuk-gemuk macam saya.

okey.
tata

3 comments:

  1. Welcome to Kelantan---tambah2 masa cuti sekolah nih--selamat mengharungi JEM!!!.. ehhehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah tak jalan tak jem..semua okey...

      Delete
  2. Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
    Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
    http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...