Monday, April 30, 2012

sambung study. berjauhan kembali??

salam..


hari ni saya dan cikmat kene sakit perut. memulas-mulas sampai traffic jam kat toilet. berebut walau pun ada dua toilet. biasalah lebih selesa yang cangkung dari duduk [mak org kampong,xreti nak duduk-duduk]. tengah malam tadi macam terdengar je cikmat merungut sakit perut-sakit perut pi toilet. pagi ni pulak saya sambung shift pagi.erghhh...


rasa sebab kami pi makan gulai kenduri lah semalam. lauk dia memang sedap.tip top meletop-letop! kami makan memang tak hengat apa dah. ngap-ngap.dap-dap..


[tutup cerita sakit perut]


hari ni tadi saya pi JPJ. ada hal sikit. dalam kereta cikmat bukak mulut suh pi sambung study.sambung belajaq nun di Jitra,kedah. macam dulu-dulu balik.


erm, saya teringin jugak nak sambung study balik. tapi sayangnya nak tinggal kan buah hati pengarang jantung jauh-jauh. nanti sorang sempadan singapore-sorang sempadan thailand. tapi cikmat yang offer suh sambung. katanya dia sanggup. kalo ada rezeki dia pun nak menyusul sambung study kat UUM Sintok atau USM Penang. leh teman i..hehehe..


emm..akan ku fikirkan semula. lama tak lama sangat la, 3tahun jugak. jenuh lah lepas ni tahan rindu.kan?


baby?
rasanya kami kene stop dulu fikir pasal baby. tak sanggup rasanya nak study sambil mengandung. kang buat susah kat kawan-kawan je. dah lah suami jauh [ehh, tetiba berangan o.O]


tapi, kalau dah rezeki siapa lah kami untuk menolak. ada rezeki alhamdulillah. syukur kami pada Allah swt.




em..camne ni ye?rasanya kene uruskan hal cikmat dulu yang kene transfer tu dulu. dah selesai semua, awal tahun depan lah sambung study. lagi pun permohonan dah ditutup.




tata...



semalam my best friend 4ever mai kuantan
kami bawak pi jalan-jalan Teluk Cempedak.
sambil dok gosip hal semasa

2 comments:

  1. Mungkin rezeki BB sekali ngan study-sb ada kawan sue masa study dapat BB....:)

    ReplyDelete
  2. faizah ke g TC tu??Huhu....Try thun dpan tgok kot ada rzeki.... Leh aku tmankn hg kt sni..hehe

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...