Monday, April 2, 2012

mak gajah

salam,...


hari ni saya nak update sikit cerita pasal pengacara tendang,pijak pengunjung di club malam uols!wahh, bunyi macam gajah tendang,pijak pengunjung zoo.gitew.kurlas sangat tajuk dia.


difahamkan mak gajah yang tendang ,pijak pengunjung itu adalah si A melodi.betul ke?artis kite jugak la. sebab saya baca dalam oh bulan , kata mak gajah tu geng superbike. tapi ramai sebenarnya artis malaysia ni bawak superbike. linda onn pun layan superbike. fauziah latif pon.saya pun.. o.O


difahamkan lagi oleh sumber (pengunjung zoo), ketika kejadian mak gajah ni tengah mabuk. saya pun tak sure lah mabuk sebab mengandung atau sebab tonggang air banyak sangat. kalau geng ttc mabuk tau dah sebab apa. sebab kene buatan orang la..kikiki


dah kawen kan, buat la cara dah kawen.macam cikjah kita tu. malam-malam duduk rumah buang isi perut ikan bilis ke. atau pun layan bola dengan suami ke. tak gitu cikjah?hahahaha...ini tidak, layan clubbing sampai tonggang-tonggang.dasyat mak gajah...dasyat..


tak ape lah kita tunggu sidang media dari mak gajah ok.!tak sabar tunggu melodi ahad ni.


sedia melaporkan untuk tv300.


dahlia : lambatnya cd35..   =(

3 comments:

  1. dahlia,
    dah jadi ratu gossip yek!!
    sapekah gerangannya yg garang sgt tu??

    ReplyDelete
  2. pst pst! gosip artis lak dahlia skrg, hehehe.. i like...

    sape mak gajah tu???

    ReplyDelete
  3. uall...
    hehehe..
    saje je ni.mengisi hari sambil menunggu nak buat upt. tak ada apa nak buat entri.hehehehe..

    mak gajah tu sape?? takut nak cakap..dengarnya adira..

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...