Monday, April 2, 2012

kesian cik mat dan cik jah..

salam cik jah.


seminggu ni kami sekeluarga dilanda keresahan teramat. bukan apa, cik mat kesayangan saya tu kene pindah tempat kerja pulak dah. sebenarnya awal tahun ari tu lagi dah kene pergi tapi atas jasa baik dan kasih sayang tuan pengarah (hahahaha..) jadi cikmat kesayangan diarah buat surat rayuan batal pertukaran dan tangguh pertukaran sementara ni. jadi cikjah yang kat rumah ni pon turut join sekaki nak risau-risau.huh, risaunya saya...


kalau lah terjadinya perpindahan cikmat ni.jadi saya cikjah isteri kesayangan kene ikut lah.duduk dalam hutan. dan berkawan baik dengan wife tarzan.hihihi..dan pulak, kalau kat sana tak ada line P1 maka cikjah akan update entri sebulan sekali lah nampaknya. itu pun kalau ada perahu nak ke bandar.eh....macam ulu sangat pulak yer??tidak lah..


apa pun kami dah seronok duduk kuantan ni.rumah dah comel..dah siap kemas lawa-lawa. serai dah bercambah-cambah..pokok pandan dah merimbun dan tegak.adoi,sedihnya kalau kene pergi.
=( itu belum dikabarkan lagi pada meow-meow kesayangan cikmat yang hampir 10ekor tu.nanti mesti meow-mewo sedih sebab cikmat dan cikjah berpindah rumah. tak ada dah orang nak sedekah ayam kfc mcm selalu..eh,yeke??


dan tetiba hari tu cikmat kesayangan ajak honeymoon.lepas tu nak ke..??...katanya. untuk menghabiskan duit sejemput dan meraikan kejayaan pecah tabung ladybird saya.hoyey!hoyey!


tapi ontah lah, dah cikmat kene pindah ni.honeymoon kat tempat baru je lah. moga ada rezeki kami lepas ni nk pi honeymoonO o.O


.............................


lani dah cd25.breast sakit dan membengkak tu masih boleh dirasai sampai sekarang.apakah ini. sakit ooo,xleh pakai bra span tebal dan b'besi. kene pakai yang kain nipis tu je.sakit ooo. ditambah pulak dengan bekas jahitan operation hari tu.lagi kesian kat cik B kita.tersepit dan sakit akibat tuannya nak nampak seksi semata.ngehngehngeh!


juga, jerawat/ruam-ruam kecil masih membanjiri wajah ku.rimas sangat.dapat pulak sekarang ni cuaca panas.bila nak turun hujan tu,dia bagi rasa panas membahang duluu.sampai cikjah rasa nak naked je dalam rumah!


sudah ku pesan dengan cikmat kesayangan, jangan menaruh harapan yang tinggi untuk cycle ini. jom kita nikmati usia muda belia ni dengan enjoy berdua-duaan. makan sepuas-puasnya.jalan sejauh-jauhnya..(ayat sedap hati je ni...)


okey.tu je..


tata 











2 comments:

  1. aida...

    husband kena transfer mn???

    ReplyDelete
  2. kak ainul...

    husband kene pindah jaga pusat serenti pulak..jauh nun dke pedalaman.lokasi dirahsiakan.hehehe

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...