Friday, April 27, 2012

cikjah sakit pinggang ni =(

salam..


jumaat dah ni.yehuuu. semalam cikmat ajak pi beli barang dapur. saya tentu lah seronok sangat.walau pun tengah sakit pinggang. tapi sebelum tu saya request lagi nak makan montot ayam budak sabahan tu. okey,cikmat penuhi lagi. tengah makan datang kawan cikmat n wife dia. tambah lagi sepinggan.ummm...dap-dap-dap-demok-demok la memasing.ngehngehngeh!!


lepas makan-makan kiteorang pi shooping barang dapur kat giant. cikjah biasalah kalau dah nampak giant. tinggal laki kat belakang, menonong sorong troli.huhu..disebabkan saya memang minum susu anmum, saya borong susu 2kotak terus. anmum mahey key. tapi itu lah susu yang saya minum tiap pagi untuk sarapan. best! banyak khasiatnya. yang best, 15 minit lepas minum anmum perut akan memulas.bagus! nak sedap lagi saya campur milo atau susu coklat.ermm...nyummy......


habis berpeluh shooping.kawan cikmat ajak pi makan-makan kat nasi lemak simple kat sebelah MPK.makan depan sungai.fiuuuuu..best!nyaman.cikmat tak pernah bawak saya makan lagi. kebetulan saya tak suka makan nasi lemak. ada jenis nasi lemak yang saya suka makan. biasa kalau nasi lemak tu kering keras, sambal pulak hampeh. memang tak makan lah! tapi nasi lemak simple soodap! ada sambal sotong lagi soodap! sampai rasa nak terlelap cikjah makan.hehehehe..


itu lah kerjanya. makan-makan-makan. tengahari semalam saya buat sup tauhu jepun dengan ayam goreng. hari ni saya rasa nk cuti masak.sebab saya sakit belakang dan pinggang. tak tahu nak salahkan siapa. nak salahkan tilam, cikmat kata tak rasa sakit ape poon.sedap je dia tidur. tapi saya tak selesa. nak salahkan seat kereta.eeehh, nanti marah orang perodua.cantik molek seat nya. nak salah kan sofa? tak kan lah duduk 5minit sekali dah sakit kot?..nak salahkan cikmat?? o.O dosa tau..kakaka..


okey.berenti jap. nak masak lah. walau malas tapi nak wat macamana...
sambal daging dengan sayur campur.
tata =)











2 comments:

  1. syok je baca citer cik jah yg slamber ni..hihi

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...