Monday, April 2, 2012

cd25 : spotting

salam,

hari ni baru berangan nak jadi wife dengan berseksi-seksian di rumah. cadangan nak buat bubur kacang hijau untuk diriku dan cikmat kesayangan.maklum lah pokok pandan saya dah gemuk.mana taknya asal petang/malam je hujan lebat sampai banjir halaman rumah ku...

eh,
dan tetiba petang tadi ada masa lepas makan tengahari saya perasan ada secalit benda coklat kat seluar dalam.eh,apakah ini? tapi masa tu perasan ada benda macam 'basah-basah' je.

saya dah berperasaan ini spotting apa?lepas tu saya pakai pentylainer dan tidur. ni tadi baru je lepas bangun tidur ada dua titik spotting coklat pekat.ehhhh.apakah ini? cikjah pun buat muka pelik  o.O

tolong kengkawan, saya tak pernah ada pengalaman macam ni. saya ni sentiasa ada perasaan ingin hamil yang tinggi. jadi selain dari spotting coklat tadi, breast saya jugak sakit.muka ku berjerawat halus. lain-lain okey.pinggang nasib okey,sebab pakai tilam best.hehehe..



16 comments:

  1. implamantation bleeding kot sis.. paling lama 1-2day.. spotting cekelat. semoga ada rezeki sis bulan ni. aminn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak fara : iye ke kak? baru nk jadi eh.takut gak ni.xpernah jadi mcm ni.thanks kak fara.doakan aida tau...

      Delete
  2. Harap2 ada rezeki kak.. Sbb stgh org spotting dulu kuar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai rose. kat kelantan lagi ke?..
      harap mcm tu lah rose.
      thanks...

      Delete
  3. insyaAllah ada rezeki Aida tu...doa sama2 yek... =)

    at the same time, take care urself ya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah...
      kalau ada rezeki saya...alhamdulillah..

      Delete
  4. insya'allah ada rezeki tu kot...chenta pun muka mula tumbuh jerawat halus, sesekali sakit blakang and cramp,tapi tak nak berharap la biarlah due period menentukan he3 maklumlah period regular kan...moga2 ada berita baik buat dahlia amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah..sama lah situasinya kita ni?
      sama-sama lah kita jaga diri....
      semoga ada lepas ni.chenta pon sama..

      Delete
  5. kalau saya spotting tu xlama mesti nak period..tapi sis cd25 maybe implantation bleeding kot..mudah2an ada rezeki insya Allah..amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wallahualam...
      tak pernah jadi mcm ni..
      mudahan ada rezeki kita kan...

      p/s : hari tu ada mintak alamat tempat berurut kat jb kan?

      Delete
  6. yup aine pon kadang2 jadi camtu breast sakit sebab nk period hehehe sama macam Yuslin Kamal ...aine sentiasa doakan aida ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.aida tiap-tiap bulan memang breast sakit..sakit sangat!
      tapi ni lain pulak.......pelik aida tau.

      apapun,thanks ainee...

      Delete
  7. hai dahlia....chinta macam nak dgr perkhabaran gembira je ni...:) semoga rezki ni berpihak pada dahlia...jaga diri elok2 tau dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah. takutnya kawan-kawan bagi harapan lah pulak =)
      moga ada rezeki kita kan...

      Delete
  8. Replies
    1. hehehe..
      isyh,jgn ckp mcm tu.
      takot laaa.... =)
      insyaallah.doakan saya tau!!

      Delete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...