Sunday, March 25, 2012

tahniah biras ku !

biras saya dah mengandung.
baru comfirm..usia kandungan sekitar 6-7week
insyaallah dapat twin (sebab ada 2 kantung)
seisi keluarga seronok.
rupanya family mertua saya dulu ada yang twin..
jadi tak mustahil gen twin mengalir ke cucu..
seronoknya!!



lepas dah hajat suami nak bagi lepas abang dia dapat anak dulu..
sekarang tunggu giliran kiteorang pulak.
saya ni tak tahu lah macamana
period pun segan nak turun..
sabar je lah.
usaha lagi lah nampaknya =)

dahlia :: breast saya ni makin sakit.sakit sangat!







9 comments:

  1. bestnyaaa dengar orang preggy.. insyaAllah tak lama lagi kita pula eh :)

    # mungkin petanda baik kot cik B tu sakit ;)

    ReplyDelete
  2. insyaallah.....mst ada :))
    ketentuan Allah itu terlalu indah

    ReplyDelete
  3. Wah best twin tu.. Insyaallah mana tau rezeki kak jgak dpt twin.. Hihihi... :)

    ReplyDelete
  4. raudhah : seronokkan?? bil alah turn kita pulak ni..

    miss :erm..harap adalah..

    ros : thanks rose.tapi tak tahu lah...

    ReplyDelete
  5. happy kn ble dgr org preggy,lebih2 lg ahli keluarga kte..tp kte??part tu yg sayu :(

    ReplyDelete
  6. bestnyaa!!!.. tambah2 TWIN lagi....doakan selamat sehingga akhirnya.....

    Dahlia insyaallah ada REZEKI akan ada...kadang2 orang cakap...akan "TERJANGKIT " nanti.. hehehehhe

    ReplyDelete
  7. cheq sue dieyha : orang mcm kita memang banyak main dengan perasaan.betul tak?

    litle world :reseki dia lah.sebab ari tu dia ada gugur.ganti yang gugur ari tu kot...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. tahniah... InsyaAllah giliran kite pas ni nnt, doa Usaha ikhtiar tawakal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni turn kita pulak!
      jom usaha sama-sama...

      Delete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...