Monday, February 27, 2012

semput

puncanya demam hari tu je.bila demam dah kebah tinggal batuk je lah.sekarang ni masih lagi batuk-batuk. sangat kesian sampai semput dada makcik.


nak gelak susah. nak tidur lagi susah! kene tidur duduk lah sepanjang malam. ni semua akibat makan aiskrim lah ni. ubat batuk cap ibu dan anak pun tak jalan lagi dah, ubat hospital pun sama..apa pun bila bangun pagi je sarapan dulu dengan madu campur limau nipis.lega lah sikit...sikit je lah..


bila dah menyemput-nyemput macam ni, teringat kisah masa zaman kerja di jb dulu. selalu sangat kene semput. puncanya batuk berkahak terus semput dada seminggu dua.


besok nak ke klinik.biasalah saya ni memang rajin berjumpa doktor. 
rajin sangat..hehehe




cute kan?
bila ya kita dapat macam ni
:)

4 comments:

  1. rajin tu kan bagusss....
    Bagus la mcm tu...hehehehhe...

    ReplyDelete
  2. Insyallah ada rzki nti..~
    mn thu dr xsht nie ada khbr gmbra yg dtgu2..

    ReplyDelete
  3. suka goole pic nie.. biler ader tanda2 pregnant,konon2 nak tengok same tak perot ngan perut org pregnant..padahal taklah kan memang semula jadi perut ni buncit..huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...