Saturday, February 11, 2012

let's party..!


u know what, i dah lama tak berparty.last party pun 2 tahun lepas mybe..
masa tu bujang lagi. party paling menyampah i pernah pergi adalah party tupperware.haha!
i masih ingat, masa tu zaman si makcik lady gaga tengah top.
keluar je lagu makcik lady gaga tu, siap la bergegar gegendang telinga i.
 dan banyak sangat minum coke.
haa, ini lah akibatnya! susah nak lekat.
ergggghhh!

malam minggu ni. 
malam melepak dan hurey-hurey dengan kawan-kawan
tapi malam ni lepak & party dengan hubby je kat rumah
huahuwahuwa


songs :: alexandra stan - mr.saxo beat!!


dahlia : kalau nak kurus. menari lah lagu disco. hentam je nak joget macamana pun janji berpeluh.tak ada siapa kisah  :P

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...