Tuesday, February 21, 2012

CD43.

pagi..
wah, sejak akhir-akhir ni mata asyik nak mengantuk saja. entah apalah yang mengantuk sangat kan. hari ni dah cd43 tapi tak ada langsung tanda nak turun period. tak ada langsung! kecewa sangat. tak kan nak makan ubat turun period lagi. nak ajar tiap bulan pun tak elok jugak. rasa nak tunggu dia turun normal.erm...teruknya kalau tiap bulan macam ni. kenapa lah masa anak dara dulu tak macam ni kan?? :(

tak pe lah. jom kita layan gambaq nak...

ini serbuk debunga kurma.
syukurlah tak ada apa-apa alahan dengan serbuk ni.
suami pun okey je. kami buat air campur dgn madu manuka.


 periuk kukus ni hadiah dari kawan-kawan office perancang.
terima kasih. aku dah guna dah.
buat kukus ikan :)

semalam buat sayur campur.


semalam jugak aku buat karipap sardin pertama ku
pagi tadi gorengkan untuk suami.
boleh la. inti dia sedap.daging sardin besar2.


                              dan ini tuan blog yang tak nak kalah.
(sila abaikan bilik yang berselerak.ini stor)

tata..

6 comments:

  1. hmmm dahlia xtry wat UPT? mana tau kot2 ada berita baik :)

    ReplyDelete
  2. kak..
    teringin sangat nak buat.tapi hubby tak bagi. sebab asyik mengecewakan je. lagi pun tak ada tanda mengandung ni...

    ReplyDelete
  3. Dulu ida pun period lama.. Kadang kadang capai CD50++... Ida stat pakai pantyliner, baru sikit2 period tu turun.. ce try ? Then bila period, amalkan pakai pad herba.. sangat membantu bagi ida la... hehehhe

    ReplyDelete
  4. pandai nye awk buat karipap.saya pernah buat inti karipap, time tiba buat dos nye...tak menjadi...tak reti.salah teknik. last2 makan inti tu dgn roti aje...

    kadang2 miss p ni ketegar sikit...
    saya pernah smp CD60. sgt risau!~ nak nangis pOn ada. mengadu kat Allah sambil usap2 perut. Aleh2, time tdo Miss P kuar.

    Sy percaya, Allah dgr doa hambaNYA.Byk2 doa kay Dahlia Sayang, moga Allah berikan yg terbaik utk hambaNYA.AMIN

    ReplyDelete
  5. pandai nye awk buat karipap.saya pernah buat inti karipap, time tiba buat dos nye...tak menjadi...tak reti.salah teknik. last2 makan inti tu dgn roti aje...

    kadang2 miss p ni ketegar sikit...
    saya pernah smp CD60. sgt risau!~ nak nangis pOn ada. mengadu kat Allah sambil usap2 perut. Aleh2, time tdo Miss P kuar.

    Sy percaya, Allah dgr doa hambaNYA.Byk2 doa kay Dahlia Sayang, moga Allah berikan yg terbaik utk hambaNYA.AMIN

    ReplyDelete
  6. its ok dahlia..klu ade rezeki dahlia kali ni insyaAllah..mana tau kan..amin..=)

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...