Thursday, February 9, 2012

cd32

salam semua..


hari ni dah cd32. tiada sebarang tanda nak double line. cuma seminggu dua ni badan tak sihat lah. tak tahu lah kenapa.lepas satu-satu sakit datang. 


mula hari tu demam nak pindah rumah. lepas elok demam kene sakit pinggang dan sakit belakang.ada lah seminggu kot.lepas tu kene kencing kotor.


sekarang ni kencing kotor dah baik. kene sakit tekak,sampai tak ada suara pulak. batuk sikit-sikit.hummm..


pagi tadi joging.dapat round satu tasik je nak teruskan round yang seterusnya dah tak larat. dada dah rasa semput dan batuk nak mai pulak.


balik rumah terus tersandar!pergh, lama betul tak bersenam.kesian makcik..
hari ni je dua kali makan nasi.kerja banyak nak buat tapi malas tu lebih dari segalanya. maka kerjanya nak ke dapur saja lah..makan-makan-makan! hubby pun merungut, sebab asyik masak dan makan saja kerjanya!


upt dah buat semalam.tapi negetif. tu yang bergasak berjoging bagai tue...

4 comments:

  1. xper yunk jgn stress yer~trskan usaha joging tue tp jgn kuat sgt tkut ad isi nti..upt x menjanjikan kebenaran 100%..

    ReplyDelete
  2. umaira :: sy joging kat tasik bandar.depan bangunan KDN kuantan ni.awak kat mane?

    love :: heeee,xtrees sangat dah.hehehe.
    cuma sekarang ni kesihatan tak berapa baik je.thanks :)

    ReplyDelete
  3. Dahlia Sayang,
    Umaira ingat awk kat area lembah klang... saya kalo joging kat titiwangsa...skrg ni tak brp nak rajin , weekend jer da program...

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...