Tuesday, February 7, 2012

cd 30

selamat pagi semua!..
yeay seronoknya hari ni. cz pagi ni hubby nak bawak aku pergi shooping barang dapur.ha, tak payah makan luar lagi kan? selamat duit den :)


masa sabtu hari tu kene kencing kotor, sakit dia bawak ke perut. terus ke hospital dan dapat ubat.syukur tak tahan wad,alhamdulillah.walau masa tu dah jadi kencing berdarah. sekarang ni memang aku minum air kosong berbotol-botol dalam masa sehari. punya lah takut kalau kene macam tu lagi.Allah saja yang tahu macamana sakitnya ..


dan hari ni dah cd30. perasaan tidak teruja langsung nak buat upt. sebab terlalu sibuk memikirkan hal rumah yang masih tunggang langgang ni.sampai terlupa dah cd30! sedangkan sebelum ni, masa duduk jauh punya lah teruja nak tunggu cd30. lani bila dah berdua, hilang terus perasaan teruja tu.huhuhu
!bagusnya..sihat jantung aku. itu lah yang aku nak, tak sedar dah double line.kikiki!!



semalam dan hari ni aku kehilangan suara merdu ku sebab sakit tekak dan demam sikit. cuaca di Batu Kikir panas! sampai rasa cam nak pergi berendam kat Jeram tengkek pulak!


apa pun, sekarang ni kami suami isteri kene banyak bersabar. sabar dari segala hal....


p/s :: abi, ilove you ...(dia makin rajin baca blog i sekarang.malu)



3 comments:

  1. selamat bershopping! best tau ;)

    ReplyDelete
  2. sue :: amin.terima kasih.

    raudhah :: selamat-selamat-selamat duit poket hubby.heeee

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...