Friday, February 17, 2012

berurut.

salam semua!


dah okey. siap masak-masak lagi hari ni. bukan masak-masak je, siap berkemas bagi. habis satu rumah ni aku hangkat. mop sana sini. terbang sana sini. ganti cuti tersandar semalam lah!hehehe..


sekarang dah cd yang ke39. semalam suami ajak berurut. dia pun dah terlebih-lebih pulak sekarang ni. sejak kawan-kawan office dia mengandung secara berjemaah ni, dia ada rasa 'sesuatu' pulak.."tak boleh jadi ni yang, kita kene usaha lebih ni"..


tapi sekarang ni dah cd39. boleh ke ber'urut? aku tolak ajakan dia nak pergi ber'urut. kene tunggu period lah sayang baru boleh urut-urut. ye dak?


dua bulan lepas aku ada berurut dengan sorang makcik ni kat Kulai. berurut masa period. bestnya dia urut. bulan depanya period datang ontime. dengan bantuan EPO..yuhuu!


tapi bulan lepas tak sempat nak urut. sebab sibuk nak pindah rumah. dah, bulan ni tak period pulak. EPO tak makan dah. bulan ni langsung tak makan apa-apa supplement. ber'baby dance je lah usaha nya!..hehehe


tadi ada baca blok kak qaseh johanna pasal pati delima. eh ehh, rasa nak beli jugak lah. kat kuantan ada jual kat mana ye? sape tahu?? dah lah hari tu suami janji nak belikan susu kambing..asyik terlupa aje die.


dahlia :: haih, lepas ni suami nak kerja jauh pulak. harap-harap tak mengganggu lah usaha ttc aku ni... :)





8 comments:

  1. Aah.. kalau nk berurut kene time period... ida esok baru nk g urut... Ida baru je berjinak jinak minum pati delima tu.. sedap!! tapi kl ni senang je dapat, kalau kat kuantan, tak pasti la dear~~~

    ReplyDelete
  2. Mulan pun dah start balik EPO setelah berhenti beberapa ketika dulu...

    ReplyDelete
  3. eida :: eh yeke? okey tak?..sy baru nk cuba-cuba...nanti sy try cari kat sini pulak lah..

    kak mulan :: sy mkn sebulan je kak. berat badan sy naik mendadak betul. xsanggup rasanya. tapi bagus..

    ReplyDelete
  4. saya dah start makan pati delima / buah delima yg fresh tu.. dekat sebulan dah. tp on off jugak.. tp epo jarang tinggal.hehe

    jom, berdelima kite ^o^

    ReplyDelete
  5. dahlia... pati delima gulsan rm15 ade jual kat pasar tani... kalau nk yg brand ymr ade rm50 n rm100... skang sy dok makan pati delima n slalu beli buah delima... 3 biji rm10.. susu kambing pun ade.. ajak suami g pasar tani mega ari ahad kat depan malay town ecm.. beli kat situ yg sayang.. jgn sedih2... hubby kena tukar ke.... watla rayuan.. akak pun 8 tahun kawen... 6 tahun dok jauh... sabar ye sayang... akak pun dok kuantan...

    ReplyDelete
  6. akak anonymous :: terima kasih kak. sy rasa terpanggil pulak nak berkenalan dengan akak lebih rapat.boleh kan? nanti add facebook sy aida hashim (gambar wanita:ujian allah warna biru) terima kasih...

    ReplyDelete
  7. salam,
    boleh saya tahu tak contact makcik urut kat kulai tu...

    ReplyDelete
  8. sue_uya :: wasalam. boleh...
    012 744 0609/ ibu

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...