Tuesday, February 28, 2012

baru dari saya..

tengok lah perut saya tu..
kalau betul apa salahnya..
alhamdulillah..

tapi saya baru je balik dari klinik ambil ubat turun period..
baru je lepas makan.
selamat.....

8 comments:

  1. Dahlia:nk tanya skit..ubat turun period tu nama dia duphaston ke?

    ReplyDelete
  2. kak cinta ::insyaallah..usaha lah kitaa..

    kak batik_pink :: nama ubat tu provera 5mg..

    ReplyDelete
  3. Oo..ye ke.tanya sbb baca dahlia tulis ubat turun period, akak pun mkn ubat turun period (duphaston)...on pills skrg ni utk betulkn period dan try to conceive..

    ReplyDelete
  4. saya mkn ubat hospital kak.diorg yg bekalkan..tiap kali tak datang period je memang sy akan dibekalkan ubat ni..mkn 5hari jee..

    ReplyDelete
  5. Xpe yunk, nak buat cmne, belum sampai rezeki kita. kan...

    ReplyDelete
  6. oo....5 hari je? akak kena makan 21 hari dan 7 hari stop.maybe kes tak dtg haid dahlia tak seserius akak kot.....dos ubat yang dahlia makan pun tak banyak mcm akak kena makan setiap hari.

    ReplyDelete
  7. teruskan usaha--dont't wori ... ada laa nanti..

    kadang2 kita angan2...mungkin akan jadi kenyataan ...:)

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...