Monday, February 13, 2012

agar-agar laici susu

erm, lepas hajat nak makan agar-agar laici susu


suami ku tak balik makan tengahari hari ni. so aku makan dulu dan selamat merasmikan agar-agar laici susu yang dibuat pagi tadi.cara nak buat search je kat google.lepas tu buat bandingan, dah puas buat bandingan resepi.. baru kita jalankan projek.hehehe...

erm, ini bukan mengidam ya..walau pun period dah lewat seminggu 
(seminggu baru..) ini adalah kerana tuntutan anak tekak yang mengada sejak jadi surirumah ni. semua benda dia nak makan dan nak masak. bukan ape, seronok tengok suami makan sebenarnya..(ayat cover hekhekhek!)

tadi buat seperiuk. letak dalam bekas loyang dan dalam cawan kecil-kecil. cawan kecik-kecik ni nak makan masa depan tv. senang tak meleleh atau xpayah nak potong.ini konsep untuk orang nak senang n nak cepat.



dahlia :: projek yang menanti lepas ini adalah, puding jagung :)

3 comments:

  1. Apa kata, dahlia try share resepi ni...mcm best! *mls nk google* hehehehe

    ReplyDelete
  2. erm...sedapnye dahlia..makan sorang-sorang lak dia ye...:)

    ReplyDelete
  3. wahh....hoyehhh..hoyeehhh....menjadikkk tuh..pasni byk lagi la resepi2 yg akan di cuba...

    ReplyDelete

terima kasih atas comment anda =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...